X
GO

Ljetne škole tehničkih aktivnosti u Zvjezdanom selu Mosor

Udruga Zvjezdano selo Mosor tijekom ljetnih školskih praznika organizira Ljetne škole tehničkih aktivnosti za učenike osnovnih i srednjih škola.

  • 20 lipnja 2020
  • Autor: Zoran
  • Broj pregleda: 614
Ljetne škole tehničkih aktivnosti u Zvjezdanom selu Mosor

Prva Ljetna škola će biti održana u vremenu od 6. do 10. srpnja, druga od 27. do 31. srpnja, a treća (Radioamaterski kamp) od 23. do 30. kolovoza 2020. g. Škole će biti održane u Zvjezdanom selu Mosor.

Uz predavanja i promatranja iz astronomije, u programima prvih dviju škola će se održati i radionice modelarstva, raketnog modelarstva, obrade stiropora, robotike, programiranja i automatike, brodomodelarstva i radio upravljanog jedrenja, znanstvenih pokusa, te elektrotehnička radionica.

Sve informacije o programu škole i ostale pojedinosti možete saznati od tajnika udruge Zvjezdano selo Mosor Tomislava Nikolića, na broj mob.: 098/217-849 ili putem e-pošte info@zvjezdano - selo.hr, kao i na na web stranicama www.zvjezdano-selo.hr.

Za održavanja Ljetnih škola, bit će poštovane sve zaštitne mjere propisane od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Na dnu možete pronaći poveznice za preuzimanje detaljnog programa Ljetnih škola i prijavnice za prve dvije od njih.

Dokumenti za preuzimanje

Ispiši
Kategorije: Događanja
Tagovi:

Ime:
Email:
Predmet:
Poruka:
x