X
GO

Sudjelovanje Zajednice tehničke kulture grada Splita i udruga članica u Danima otvorenih vrata udruga 2019

  • 14 svibnja 2019
  • Autor: Toni
  • Broj pregleda: 558
Sudjelovanje Zajednice tehničke kulture grada Splita i udruga članica u Danima otvorenih vrata udruga 2019

Zajednica tehničke kulture grada Splita će se uključiti u Dane otvorenih vrata udruga 2019, manifestaciju koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

 

Prezentacija rada Zajednice tehničke kulture Grada Splita s naglaskom na edukaciju djece i mladih iz područja robotike, modelarstva, raketnog modelarstva, te informatike i programiranja. Sve radionice će biti besplatne. Dana 16. i 17. svibnja će u vremenu od 8 do 13 h, u prostorijama ZTK grada Splita (Varaždinska 53) biti održane radionice robotike, modelarstva i raketnog modelarstva, namijenjene učenicima osnovih i srednjih škola. Dana 18. svibnja će u istom vremenu i na istom jestu biti provedena i radionica informatike i programiranja, kako za učenike, tako i za one starije.

 

U manifestaciju se mogu zasebno uključiti i udruge članice ZTK grada Splita. Zasad je to učinila jedino udruga Zvjezdano selo Mosor i to sa sljedećim programom. Ako vremenski uvjeti to dopuste, iz splitske OŠ Sućidar će 16. svibnja u vremenu od 20.30 do 21.30 h za učenike i građane biti provedeno noćno promatranje neba teleskopom, uz stručni komentar članova Udruge. Pored toga, besplatna noćna promatranja neba teleskopom će za sve posjetitelje biti provedena i iz zvjezdarnice Zvjezdanog sela Mosor u Gornjem Sitnom, na dane 17. 18. svibnja, i to u vremenu od 20.30 do 24.00 h. U tim prigodama će svim zainteresiranima biti predstavljeni i programi Udruge.

 

 

Ispiši
Kategorije: Događanja
Tagovi:

Ime:
Email:
Predmet:
Poruka:
x