X
GO

Cjelogodišnje radionice tehničkih aktivnosti u šk. god. 2021./2022.

Za učenike osnovnih škola organiziramo radionice modelarstva, robotike, informatike, te pogramiranja i automatike

  • 25 kolovoza 2021
  • Autor: Zoran
  • Broj pregleda: 3245
Cjelogodišnje radionice tehničkih aktivnosti u šk. god. 2021./2022.

Zajednica tehničke kulture grada Splita uskoro započinje s održavanjem cjelogodišnjih radionica tehničkih aktivnosti, usporedno s nastavnom godinom 2021./2022. Radionice će se provoditi u prostorijama ZTK grada Splita (Varaždinska 53) od 20. rujna 2021. do 11. lipnja 2022., obuhvaćat će nekoliko područja tehničke kulture (robotika, automatika i programiranje, informatika i modelarstvo), a namijenjene su svim zainteresiranim učenicima od drugog do osmog razreda osnovne škole.

Sve radionice će se provoditi po dva sata tjedno (ukupno 64 školska sata). Kurikulum radionica je unaprijed osmišljen s ciljem poticanja kreativnosti, razvijanja vještina i kompetencija u daljnjem obrazovanju, afiniteta prema tehničkim djelatnostima te kao dodatan izvor formalnog, neformalnog i informalnog obrazovanja, dok je sam program  podložan stalnim promjenama ovisno o učeničkim ambicijama, sposobnostima i interesima. Broj polaznika radionica je ograničen, a prijave se zaprimaju do 13. rujna 2021. Prijavnicu za ove radionce možete preuzeti na dnu ove stranice.

Sve informacije vezane za prijavu, kao i sama prijavnica, nalaze se na web stranici Zajednice tehničke kulture grada Splita. Nakon zaključenja roka za prijavu, a sukladno mjerama zaštite od bolesti COVID-19 propisane od strane HZJZ, bit će formirane grupe učenika za svaku od navedenih radionica.

Za sve dodatne informacije pošaljite upit na ella@ztk-split.hr ili nazovite 095/359-5266 (Ella).

Dokumenti za preuzimanje

Ispiši
Kategorije: Skole i tecajevi
Tagovi:

Ime:
Email:
Predmet:
Poruka:
x