X
GO

Tri projekcije iz povijesti kinoklupske kinematografije

Obavijest iz Kino kluba Split

  • 1 lipnja 2022
  • Autor: Zoran
  • Broj pregleda: 572
Tri projekcije iz povijesti kinoklupske kinematografije

Kino klub Split organizira specijalno izdanje programa U kvadrat s Petrom Belc: Tri projekcije iz povijesti kinoklupske kinematografije

Specijalno izdanje diskurzivnog programa U kvadrat održat će se u četvrtak 02., petak 03. i subotu 04. lipnja s početkom u 20h a predstavit će tri programske cjeline vezane uz povijest razvoja kinoamaterizma i avangarde na našim prostorima: izbor filmova iz trokuta Split – Zagreb – Beograd, presjek ostvarenja vezanih uz GEFF (Žanr film festival), te filmove zagrebačke autorice Tatjane Ivančić, s osvrtom i na rad Žemsko splitske autorice Tatjane Dunje Ivanišević. Filmove je odabrala i predstaviti će Petra Belc, a zainteresirani posjetitelji moći će nakon odgledanih projekcija sudjelovati u diskusiji. Projekcije se odvijaju u prostoru Kino kluba Split (Ulica slobode 28, Dom mladih)

Program se održava u suradnji s Kinoklubom Zagreb, Hrvatskim filmskim savezom, Akademskim filmskim centrom (Beograd), Institutom Tomislav Gotovac i Galerijom umjetnina u Splitu.

Više o programu

Više detalja o drugim programima možete pronaći na stranicama Kino kluba Split ili poslati upit na produkcija@kinoklubsplit.hr.

Kontakt: 0976126766 (Dragutin) e-mail: press@kinoklubsplit.hr

Ispiši
Kategorije: Novosti
Tagovi:

Ime:
Email:
Predmet:
Poruka:
x